Το προφίλ της Τόφας

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει απόψε στις 19:00 την διοργανώτρια του τουρνουά Τόφας, μία ομάδα με ποιότητα που αποτελείται και από έμπειρους και από νεαρούς ταλαντούχους παίκτες.

Η ομάδα που εδρεύει στην Προύσα άλλαξε σε πολύ μεγάλο βαθμό, καθώς κατά την διάρκεια του καλοκαιριού αποκτήθηκαν εννέα καλαθοσφαιριστές. Πιο συγκεκριμένα, εντάχθηκαν στο ρόστερ οι Τζος Όουενς (έπαιζε στην Καρσίγιακα), Ρέιμαρ Μόργκαν (έπαιζε στην Ούλμ), Άντριου Ράουτινς (έπαιζε στην Γκαζιαντέπ), Μπάρις Ερμίς (έπαιζε στην Τουρκ Τέλεκομ), Πιέρια Χένρι (έπαιζε στην Χάποελ Ελιάτ), Σάμι Μεχία (έπαιζε στην Μπάνβιτ), Κένι Καντί (έπαιζε στην Τραμπζονσπόρ), Τόνι Κρόκερ (έπαιζε στην κινεζική Τζιλίν) και Τσανέρ Τοπάλογλου (έπαιζε στην Ινστανμπούλ). Από την περσινή σεζόν διατηρήθηκαν στο ρόστερ οι νεαροί Μπαϊράμ, Γιασάρ, Αρσλάν και Ντουρμάζ.

Κόουτς της τουρκικής ομάδας είναι ο πρώην Τούρκος διεθνής, Ορχούν Ενέ, ο οποίος πριν αναλάβει τα ηνία της Τόφας πέρασε από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Τορκίας, της Μπάνβιτ και της Νταρουσάφακα.

Η Τόφας είναι ομάδα που αρέσκεται να παίζει σε γρήγορο τέμπο και να σουτάρει πολύ από την περιφέρεια.

Προτεινόμενα Άρθρα