ΚΑΕ ΑΡΗΣ: "Δεν θα υπάρξει κανένα θέμα με το 99"

από AllAboutARIS

Δραματικές οι εξελίξεις στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ μετά και την καταγγελία της κατάπτωσης του άρθρου 99 από τον νομικό Νίκο Πετράτο. Ο Νίκος Λάσκαρης επικοινώνησε με τον νομικό, ώστε να βρεθεί λύση, ενώ επισήμως η ΚΑΕ αναφέρει ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με το 99.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ μιας και μετά τις παραιτήσεις Αρβανίτη και Ρούσου ακολούθησε η καταγγελία της κατάπτωσης του άρθρου 99 από τον νομικό Νίκο Πετράτο εκπροσωπώντας έξι παίκτες αλλά και μάι εταιρεία μάνατζερ. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Νίκο Αργυρόπουλο, Κώστα Χαραλαμπίδη, Νίκο Μπάρλο, Φάνη Κουμπούρα, Δήμο Ντικούδη Άντριου Μπετς, αλλά και την εταιρεία που εκπροσωπούσε τον Άγγλο σέντερ αλλά και τον Μάικ Τζένκινς. 
Το ποσό που οφείλεται φτάνει στις 27.000 ευρώ και ουσιαστικά με την καταγγελία η πλευρά Πετράτου ζητάει να πληρωθεί το ποσό σε πέντε ημέρες, ενώ πρότεινε και μία εναλλακτική για το συνολικό ποσό της φετινής χρονιάς, το οποίο φτάνει στις 97.000 ευρώ και το οποίο θα γίνει μέσω της εκχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. 
Ο Νίκος Λάσκαρης επικοινώνησε πριν από λίγο με τον Νίκο Πετράτο και του είπε ότι θα δει την πρόταση για την συμφωνία μέσω των τηλεοπτικών ώστε να την υπογράψει για να κλείσει το θέμα. 
Σύμφωνα με την πλευρά του νομικού, εφόσον ο ΑΡΗΣ δεν πληρώσει τις 27.000 ευρώ ή δεν συμφωνήσει στον διακανονισμό, τότε η σύμβαση με τους παίκτες θα ακυρωθεί και θα πρέπει η ΚΑΕ να πληρώσει όλο το ποσό που του όφειλε, χωρίς το… ψαλίδι του 45% που είχε γίνει για το άρθρο 99.

Το AllAboutARIS επικοινώνησε με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ η θέση της οποίας είναι η εξής: “Η θέση της ΚΑΕ για το θέμα που προέκυψε για το άρθρο 99 είναι ότι, θα τηρηθούν αυτά που συμφωνήθηκαν με τον κ. Πετράτο για τους παίκτες που εκπροσωπεί και δεν θα υπάρξει κανέναν θέμα με το άρθρο 99”. 
Ουσιαστικά η ΚΑΕ αναφέρει ότι θα φτάσει σε συμφωνία με την πλευρά Πετράτου, προφανώς μέσω της εκχώρησης μέρους των τηλεοπτικών και θα κλείσει το θέμα. 

Προτεινόμενα Άρθρα