"Πονάει" στο τρίποντο

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ κατέφυγε σε αρκετές περιπτώσεις στην λύση του τριπόντου, τακτική που δεν είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα

Οι “κίτρινοι” είχαν καλά και άσχημα διαστήματα κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα με την Σακάρια, παρουσίασαν πιο βελτιωμένη εικόνα σε σχέση μ’ εκείνη που είχα στο ματς με την Τόφας, αλλά ακόμη απέχουν αρκετά από αυτό που θέλουν να παίξουν.

Στα σημεία που η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη είχε τον έλεγχο του αγώνα, είχε πολύ καλή απόδοση στην άμυνα. Οι κίτρινοι έβγαλαν ενέργεια, πίεσαν τον αντίπαλο και τον οδήγησαν σε λάθη και βεβιασμένες ενέργειες. Πέρα από την άμυνα όμως, είχαν σωστή λειτουργία και στην επίθεση. Έχοντας υπομονή και σωστές επιλογές, εκμεταλλεύτηκαν ό,τι τους έδωσε η αντίπαλη άμυνα (χαρακτηριστικές οι back-door συνεργασίες που είχαν αποδέκτη, κυρίως, τον Γουίβερ, που τελείωνε τις φάσεις με λέι-απ) και έφτασαν να προηγούνται με διψήφια διαφορά στο σκορ.

Στα σημεία όμως που ο ΑΡΗΣ έχασε την συγκέντρωσή του επιθετικά ή δεν μπορούσε να βγάλει τους αυτοματισμούς του, επέλεξε να σουτάρει τρίποντα, επιλογή που δεν είχε ιδιαίτερη επιτυχία. Οι παίκτες του Γιαννάκη ολοκλήρωσαν το χθεσινό παιχνίδι με 5/21 σουτ πίσω από τα 6,75 ενώ στο τουρνουά μέχρι στιγμής σουτάρουν με 15/48.

Προτεινόμενα Άρθρα