Συνέχεια με Γεσιλγκιρεσούν

από AllAboutARIS

Η Yeşilgiresun Belediye είναι σήμερα (23/9, 13:00) η τρίτη και τελευταία αντίπαλος του ΑΡΗ στο τουρνουά “International Crowne Plaza Bursa Cevat Soydas” που διοργανώνει η Tofas Bursa.

Την περυσινή σεζόν η ομάδα που εδρεύει στην Κερασούντα, τερμάτισε στην 11η θέση της βαθμολογίας του τουρκικού πρωταθλήματος ενώ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Είναι μια από τς καινούργιες ομάδες του τουρκικού μπάσκετ καθώς ιδρύθηκε το 2006.

Προπονητής είναι ο Σέρβος, Mihailo Uvalin, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στον Ερυθρό Αστέρα αλλά και στην αντίπαλο του ΑΡΗ στο φετινό Champions League, την πολωνική Zielona Gora.

Στη σύνθεση της Yeşilgiresun υπάρχουν οι Αμερικανοί Ra’shad James (27, 1,85) και ο Kenny Boynton (26, 1,88), δυο Σέρβοι Dorde Gagic (27, 2.10) και Ivan Marinkovic (24, 2.08), οι οποίοι υπήρξαν συμπαίκτες και στην Partizan και ο Κροάτης φόργουορντ Tomislav Gabric.

Το τζάμπολ του σημερινού αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 13:0 και θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη από το web tv της Tofas Bursa (http://tofassporkulubu.web.tv/).

Προτεινόμενα Άρθρα