"Γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι"

από Γιώργος Γκάτος

Ο ΑΡΗΣ επικράτησε της Γεσιλγκιρεσούν

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο “Δράκος”:

“Παίξαμε καλύτερη άμυνα και πιέσαμε καλύτερα την μπάλα. Στην επίθεση είχαμε καλύτερες αποφάσεις και αποστάσεις. Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι σ’ ένα τουρνουά που τα περισσότερα παιδιά δεν γνωρίζονται ακόμα μεταξύ τους, γινόμασταν καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι και αυτό νομίζω είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Όταν χάνεις, ακόμα και στην προπόνηση, σου δημιουργεί μια όχι και τόσο καλή διάθεση. Σε αυτό το τουρνουά που ήρθαμε, μέρα με την ημέρα τα παιδιά βλέπανε καλύτερα τον τρόπο που θα συνεργαστούνε μεταξύ τους, το πώς θα παίξουμε και τον τρόπο που θα επιμείνουμε ακόμα και σε δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού. “

-Για το γεγονός ότι έδωσε παραπάνω χρόνο συμμετοχής σήμερα στους -θεωρητικά- βασικούς:

Περισσότερο χρησιμοποιήσαμε τα παιδιά που δεν ήταν στην ομάδα και πρέπει πλέον να γνωριστούνε περισσότερο μεταξύ τους. Και τα υπόλοιπα παιδιά δείξανε στοιχεία που μπορούν να υποστηρίξουν την ομάδα και αυτό είναι πολύ καλό, γιατί χρειάζονται πάνω από 10-12 παίκτες για να βγάλεις μία σεζόν και φυσικά τα νέα παιδιά που είναι το μέλλον της ομάδας. υπήρχανε στιγμές στο τουρνουά που δώσανε πολύ καλά στοιχεία στην ομάδα.

-Για το γεγονός ότι ο Βον έπαιξε πιο απελευθερωμένα σήμερα και έβαλε στο παιχνίδι κι άλλους συμπαίκτες του, όπως ο Μόραντ:

Λογικό είναι. Μέρα με την μέρα προσπαθούμε να βάλουμε στο μυαλό των παιδιών ότι πρέπει να γνωρίσουν ο ένας τον τρόπο παιχνιδιού του άλλου και φυσικά ν’ αποκτήσουμε περισσότερη επιθετικότητα και στα δύο μέρη του γηπέδου. Αυτό μετράει πάρα πολύ στο να είσαι αποτελεσματικός. Μέρα με την ημέρα, η ομάδα βάζει στοιχεία στο παιχνίδι της και πιστεύω θα είμαστε πιο έτοιμοι στο επόμενο διάστημα.

 
 
 
 

Προτεινόμενα Άρθρα