"Αντιδράσαμε πάρα πολύ καλά"

από AllAboutARIS

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας ήταν ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Συγκεκριμένα τα όσα είπε ο φόργουορντ του ΑΡΗ:

“Είναι δύσκολο για κάθε ομάδα να ξεκινάει την σεζόν με ένα τοπικό ντέρμπι, ειδικά εμείς που έχουμε χτιστεί από το μηδέν. Γινόμαστε γραφικοί να το λέμε και να το ξαναλέμε, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Αντιδράσαμε πάρα πολύ καλά, βέβαια στην αρχή είδαμε πολύ άγχος και από τις δύο ομάδες, το οποίο είναι λογικό. Στην συνέχεια βάλαμε τον αντίπαλο στον ρυθμό μας, κρατηθήκαμε μπροστά στο σκορ και κάναμε αυτά που είχαμε πει τις προηγούμενες ημέρες. σε κάποια σημεία χαλαρώσαμε, μας έφτασε ο ΠΑΟΚ, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε”.

Για την ατμόσφαιρα του γηπέδου και κατά πόσο επηρεάστηκν οι καινούργιοι παίκτες από αυτό:

“Δεν μπορώ να μιλήσω εγώ γι’ αυτό το πράγμα γιατί ήμουν και πέρυσι στην ομάδα. Προσωπικά δεν είχα άγχος. Είναι καινούργια τα παιδιά και πρέπει να προσαρμοστούνε, καθώς δεν είναι εύκολο να παίζεις μέσα σε τέτοια φοβερή ατμόσφαιρα. Είναι ένα πλεονέκτημα και ένα μειονέκτημα το οποίο δεν μπορούμε να το καταλάβουμε εμείς. Δόξα τω Θεώ κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, είναι πολύ ενθαρρυντικό αυτό, μας δίνει μια ώθηση και την ψυχολογία που χρειαζόμαστε και συνεχίζουμε. Να δούμε τα λάθη μας, να βελτιωθούμε”.

Για τις δύο τελευταίες προσθήκες της ομάδας:

“Φάνηκε σήμερα, χρειαζόμασταν ενίσχυση. Θέλω να πω ότι τα δύο καινούργια παιδιά είναι τρομεροί χαρακτήρες και καλοί παίκτες. Ο ψηλός έχει δύο μέρες που ήρθε, έπαιζε με τζετ-λαγκ και ανταποκρίθηκε στον μέγιστο βαθμό”.

Για το γεγονός ότι με τον Μπένσον πλέον στο ρόστερ δεν θα χρειαστεί να “επιστρατευτεί” ξανά για να παίξει στο “5”:

“Πάλι επιστρατεύομαι. Πιο παλιά το σκεφτόμουνα τώρα δεν με απασχολεί. Ο προπονητής αποφασίζει ποιος θα παίξει που. Είμαι εδώ για να προσφέρω είτε για ένα λεπτό, είτε για 40”.

Προτεινόμενα Άρθρα