Ο Γιαννάκης θέλει υψηλό επίπεδο πνευματικής ετοιμότητας από τους παίκτες του. #ARISBC #ARIS

Έτοιμοι ανά πάσα στιγμή

Ο Γιαννάκης θέλει υψηλό επίπεδο πνευματικής ετοιμότητας από τους παίκτες του. #ARISBC #ARIS

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης  έχει εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες του και θέλει αυτοί να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι για να μπούνε στο παρκέ και να προσφέρουν.

Ο κόουτς του ΑΡΗ έχει τονίσει πως όλοι οι παίκτες είναι χρήσιμοι και θα τους χρειαστεί στην διάρκεια της φετινής σεζόν, προκειμένου η ομάδα ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των τριών διοργανώσεων που συμμετέχει (πρωτάθλημα, Κύπελλο, BCL). Όπως φάνηκε και από τον προημιτελικό του Κυπέλλου, ο Δράκος θα ανοίγει το ροτέσιον φέτος και θα δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του. Σε άλλους περισσότερο, σε άλλους λιγότερο. Αυτό που ζητάει  ο κόουτς του ΑΡΗ είναι συγκέντρωση απ’ όλους και πνευματική ετοιμότητα για να μπορούν ν’ ανταποκριθούν στον ρόλο τους, όταν ο Δράκος τους ρίξει στο παρκέ.

"Βλέπει" Λάρισα
Προηγούμενο άρθρο "Βλέπει" Λάρισα
Επόμενο άρθρο Πάση θυσία νίκη για την Εθνική
Πάση θυσία νίκη για την Εθνική

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News