Ξέρει τον τρόπο!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ομάδα και κόσμος, μαζί για την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα

Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής για τη Stoiximan Basket League ανοίγει σήμερα και ο ΑΡΗΣ ψάχνει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Και τι καλύτερο απ’ το να έρθει αυτή κόντρα στην ΑΕΚ (17:00, AllAboutARIS, Libero 107,4, ET1).

Δέκα περίπου μέρες μετά το πρώτο ντέρμπι της σεζόν κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχονται την Ενωση στο κατάμεστο Παλέ και θέλουν να… ρεφάρουν για την ήττα στην Αμαλιάδα την περασμένη εβδομάδα.

Μεσοβδομάδα για τον ΑΡΗ μεσολάβησε και η νικηφόρα πρεμιέρα στους ομίλους του Basketball Champions League, απέναντι στη Ζιελόνα Γκόρα. Ενα αποτέλεσμα που στέλνει την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη ε καλή ψυχολογία στο αποψινό ντέρμπι, με την ΑΕΚ από την άλλη να θέλει να αντιδράσει μετά την ήττα που γνώρισε από την Εστουντιάντες. 

Η Ενωση ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με τον Λαρεντζάκη, αφού ο Ελληνας φόργουορντ κατάφερε και “έβγαλε” το μεγαλύτερο μέρος της χθεσινής προπόνησης. Στο “στρατόπεδο” του ΑΡΗ, ο Γιαννάκης έχει κανονικά όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Προτεινόμενα Άρθρα