"Δεν μπορούμε να παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός των "κιτρίνων" μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γιαννάκη μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Νίμπουρκ.

Αναλυτικά ανέφερε: “Παίξανε εξαιρετικά. Ξεκίνησαν πολύ δυνατά. Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε, αλλά κάναμε αρκετά λάθη. Έβαλαν όλα τα ελεύθερα σουτ και εμείς του κοιτούσαμε. Φάγαμε 90 πόντους και κάναμε 12 φάουλ. Όποιος προσπαθήσει να το κάνει, παίζει. Όποιος δεν μπορεί να το κάνει, δεν χρειάζεται. Σήμερα δε πάλεψε κανείς για μια μπάλα. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε Συγχαρητήρια στη Νίμπουρκ αλλά δε νομίζω πως θα ξαναντιμετωπίσει τέτοιο εικόνα ομάδας. Χωρίς άμυνα όμως, δεν μπορείς να κερδίσεις. Δεν μπορούμε να παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα. Ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο και το δεύτερο ημίχρονο. Ένα δεκάλεπτο ήμασταν πιο σκληροί και μαζέψαμε το παιχνίδι, αλλά το μυαλό μας δεν έχει δύναμη να παραμένει συγκεντρωμένο”

Για τον Μπρεντ Πέτγουει: “Το παιδί είχε προβλήματα στην προετοιμασία. Προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε να μπει στην ομάδα, μας βοήθησε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, αλλά αποχώρησε τραυματίας. Δεν είναι κάτι σοβαρό, θα παίξει στο επόμενο. Δεν μπορούμε να τον πιέσουμε”.

Για το τι περιμένει τους παίκτες αύριο: “Θα μείνουμε στο γήπεδο παρέα όλοι. Δεν τα παίρνουμε τα γράμματα, θα πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί”.

Προτεινόμενα Άρθρα