"Κάναμε κάποια βήματα μπροστά"

από Γιώργος Γκάτος

"Σήμερα ήμασταν πολύ ψύχραιμοι και δεν πανικοβληθήκαμε ώστε να ανοίξει και άλλο το σκορ."

Για το Λαύριο: “Είχαμε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι σήμερα. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια για την ωραία παρέα που έχουν δημιουργήσει εδώ στο Λαύριο, οι οποίοι δείχνουν το δρόμο και προσπαθούν να βελτιώνονται.”

Για το σημερινό παιχνίδι: “Παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι που εμείς για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι είχαμε διαστήματα που δεν ήμασταν ψύχραιμοι. Δείξαμε έπειτα ψυχραιμία και υπομονή ως το τέλος του παιχνιδιού. Μετά το 35′ είχαμε ευκαιρίες να περάσουμε μπρστά στο σκορ αλλά δε τα καταφέραμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κακλαμανάκη. Στο τέλος ή θα κάναμε ντραιβ με τον γκαρντ μας ή θα δίναμε τη μπάλα στον Παναγιώτη που το έχει ξανακάνει αυτό. Είμαι χαρούμενος γιατί μετά από δύο μέτρια παιχνίδια που ήμασταν κακοί πνευματικά, δείξαμε καλή εικόνα”

Για το -16 που έφτασε η ομάδα σε κάποια στιγμή: “Σήμερα ήμασταν πολύ ψύχραιμοι και δεν πανικοβληθήκαμε ώστε να ανοίξει και άλλο το σκορ. Το κατεβάσαμε στο -10 και μετά από εκει και πέρα, κάθε λάθος φέρνει το ματς σε ανισσοροπια ψυχολογικά. Είμαστε στην αρχή της χρονιάς και θα έχουμε σκαμπανεβάσματα. Δεν είναι εύκολο. Σήμερα δείξαμε ότι κάναμε βήματα μπροστά.

Για τον Μπένσον: “Είναι θέμα τακτικής. Έχει ποιότητα και το πρωτάθλημα έχει πάρα πολλά παιχνίδια. “

Προτεινόμενα Άρθρα