Τα πρώτα… πιστόλια της Ναντέρ

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ δίνει ένα δύσκολο τεστ κόντρα στη Ναντέρ την επερχόμενη Τετάρτη και το AllAboutARIS παρουσιάζει τους παίκτες της γαλλικής ομάδας που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής με τις επιδόσεις τους στις επιμέρους στατιστικές κατηγορίες.

Η Ναντέρ είναι ομάδα με ταλέντο και διαθέτει πολλές επιθετικές λύσεις. Στο ρόστερ της, υπάρχουν παίκτες που μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά αν δεν βρει τρόπους η αντίπαλη άμυνα να τους περιορίσει. Στο γαλλικό πρωτάθλημα, μετά από έξι αγωνιστικές 4 παίκτες μετράνε διψήφιο αριθμό πόντων. Καλύτερος σκόρερ εξ’ αυτών με 11,7 πόντους μ.ο. είναι ο Ούγκο Ινβερνίζι και τον ακολουθούν οι Αμίνου με 11, Μουρ με 10,8 και Πέτγουεϊ με 10 πόντους αντίστοιχα.

Ο πιο επικίνδυνος σουτέρ της γαλλικής ομάδας είναι μακράν ο Έρικ Μέρφι ο οποίος σουτάρει με 62% ευστοχία στο δίποντο και 59% στο τρίποντο. Από την γραμμή των βολών, αποτελεσματικότερος είναι ο Ούγκο Ινβερνίζι. Πρώτος ριμπάουντερ της ομάδας του Πασκάλ Ντοναντιέ είναι ο Τέραν Πέτγουεϊ με 5,5 “σκουπίδια” μ.ο. ενώ πρώτος σε ασίστ και κλεψίματα είναι ο Τζαμάλ Σούλερ με 3,5 τελικές πάσες και 2,7 κλεψίματα ανά αγώνα. Πρώτος παίκτης σε αξιολόγηση με 13,2 βαθμούς μ.ο. στο ranking είναι ο Τέραν Πέτγουεϊ ενώ καλύτερος μπλοκέρ με 1,2 ανά αγώνα είναι ο Κονατέ. 

Η γαλλική ομάδα διαθέτει κι άλλες επιλογές που μπορούν να προσφέρουν λύσεις τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, γι’ αυτό σε κάθε φάση το επίπεδο ετοιμότητας των παικτών του ΑΡΗ θα πρέπει να είναι πολύ υψηλό, προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουν την οποιανδήποτε συνθήκη στο παρκέ.

Προτεινόμενα Άρθρα