"Άλλο πρόσωπο στο Κύπελλο"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού αναγνώρισε ο Παναγιώτης Γιαννάκης στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι του Παλέ, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί διαφορετική στον αγώνα Κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα.

Για τον αγώνα: “Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά, σε αντίθεση με εμάς που παρόλο που ξεκινήσαμε καλά, χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια. Ο Ολυμπιακός είχε σταθερό ποσοστό στα τρίποντα, κάτι που τον βοήθησε να έχει αυτοπεποίθηση και σκορ. Στο τρίτο δεκάλεπτο κάναμε κάποια πράγματα, δεν μπορέσαμε όμως να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Στο επόμενο παιχνίδι που θα συναντηθούμε, θα είμαστε καλύτεροι. Το περιμένουμε με αγωνία, αλλά προηγείται ο αγώνας με τη Βόννη”.

Για τον τραυματισμό του Αθηναίου: “Αύριο θα ξέρουμε περισσότερα. Πιστεύουμε ότι θα μπορέσει να μας βοηθήσει στο παιχνίδι που ακολουθεί”.

Για την απόδοση του Φλιώνη και κάποιες προσπάθειες που πήρε: “Ο Ολυμπιακός είναι κίνητρο για όλες τις ομάδες. Αυτό σε οδηγεί σε προσπάθειες οι οποίες δεν έχουν τη συγκέντρωση που απαιτείται. Εμείς τον Δημήτρη θέλουμε να τον δούμε όσο περισσότερο γίνεται μέσα στο γήπεδο. Να κατευθύνει την ομάδα στο μέλλον. ΑΠΌ ΕΚΕΊ και πέρα, η σημερινή μας εικόνα, δεν είναι η πραγματική”.

Προτεινόμενα Άρθρα