Ήττα-δίδαγμα για το μέλλον

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ υπέστη εχθές από τον Ολυμπιακό βαριά ήττα εντός έδρας, μια ήττα από την οποία θα πρέπει να διδαχτεί και να μην επαναλάβει τα λάθη στα οποία υπέπεσε.

Οι “κίτρινοι” έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν στον ρυθμό των αντιπάλων τους και να χάσουν από νωρίς την επαφή με το σκορ. Η προσπάθεια και η βελτίωση σε άμυνα κι επίθεση στο 3ο δεκάλεπτο, δεν ήταν ικανή για ν’ αντιστρέψει ο ΑΡΗΣ την εις βάρος του κατάσταση και να επιστρέψει στην διεκδίκηση της νίκης.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει τονίσει από το ξεκίνημα της σεζόν πως, η ομάδα μέσα από κάθε παιχνίδι θα διδάσκεται και κάτι καινούργιο και από το χθεσινό… χαστούκι, οι παίκτες του “Δράκου” έχουν να μάθουν πολλά. Διαπίστωσαν και οι ίδιοι πως μόνο με ένα καλό δεκάλεπτο δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν αντίπαλο, πόσο μάλλον ένα σύνολο στο επίπεδο του Ολυμπιακού, που διαθέτει μεγάλη ποιότητα κι εμπειρία. Κατάλαβαν επίσης  πως κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους το παραμικρό λάθος τιμωρείται, οπότε και η στιγμιαία έλλειψη συγκέντρωσης απαγορεύεται. Οι παίκτες του ΑΡΗ θα δούνε τα λάθη που έγιναν μέσα στο παρκέ εχθές, προκειμένου να μην τα επαναλάβουν στο μέλλον και το βαρύ 55-80 θα πρέπει να τους πεισμώσει και να τους δώσει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο.

Προτεινόμενα Άρθρα