Η Βόννη τελείωσε το ματς με 47

Η Βόννη θύμισε… Ολυμπιακό στο τρίποντο

Η Βόννη τελείωσε το ματς με 47,1% ευστοχία στο τρίποντο. #ARISBC #ARIS

Η Βόννη εκμεταλλεύτηκε την κακή άμυνα του ΑΡΗ στο 2ο ημίχρονο και ανεβάζοντας κατακόρυφα το ποσοστό της πίσω από τα 6,75, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη.

Ο ΑΡΗΣ προβλημάτισε με την εικόνα του στο Β΄ ημίχρονο της αναμέτρησης με την Βόννη, γιατί πέρα από το γεγονός ότι έχασε διψήφιο προβάδισμα, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι επιτρέπει σε αντίπαλο να σουτάρει από την περιφέρεια με ποσοστό ευστοχίας κοντά στο 50%. Την περασμένη Κυριακή, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός ο οποίος έπιασε το συγκεκριμένο νούμερο πίσω από τα 6,75 (12/24, 50% ευστοχία), τιμωρώντας την άμυνα του ΑΡΗ ενώ εχθές η Βόννη τελείωσε το ματς με 47,1% ευστοχία από την περιφέρεια κι ενώ στο ημίχρονο σούταρε με 37,5%. Αυτή, είναι μία συνθήκη που πρέπει να προβληματίσει τους “κίτρινους”, οι οποίοι πρέπει να βρούνε τρόπο να περιορίζουν σε όλη την διάρκεια του ματς τους σουτέρ των αντιπάλων τους. Ήταν δεδομένο ότι οι Γερμανοί θ’ αντιδρούσαν στην επανάληψη, όμως οι παίκτες του Γιαννάκη δεν είχαν την πνευματική ετοιμότητα και το καθαρό μυαλό για ν’ αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση.

Ανύπαρκτη άμυνα στο Β΄ ημίχρονο
Προηγούμενο άρθρο Ανύπαρκτη άμυνα στο Β΄ ημίχρονο
Επόμενο άρθρο Χάρισε 21 πόντους στην Βόννη  
Χάρισε 21 πόντους στην Βόννη  

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News