Πρόβλημα και με Ντόντσιτς στην Ρεάλ!

από AllAboutARIS

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα των Μαδριλένων! Με τους Σέρχιο Γιουλ – Όγκνιεν Κούζμιτς στα… πιτς και τον Άντονι Ράντολφ να επιστρέφει στις προπονήσεις ύστερα από τρεις εβδομάδες, οι «πονοκέφαλοι» του Λάσο ολοένα και πληθαίνουν.

Συγκκεριμένα, όπως δήλωσε ο τεχνικός της «Βασίλισσας» αμφίβολοι για το ματς με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι οι Λούκα Ντόντσιτς (ίωση) και Φακούντο Καμπάτσο (πρόβλημα στο πόδι), που έχουν χάσει προπονήσεις.

«Θα δούμε αν κάποιοι παίκτες μας θα επιστρέψουν, γιατί δεν είχαμε εύκολη εβδομάδα. Ο Καμπάτσο έχει πρόβλημα στο πόδι και δεν προπονήθηκε μέχρι σήμερα, όπως και ο Ντόντσιτς, που είναι άρρωστος. Ήταν η πρώτη μέρα που ο Ράντολφ μπόρεσε να δουλέψει με την ομάδα. Ο στόχος μας είναι να φέρουμε πίσω τους παίκτες μας, γνωρίζοντας πως πολλοί έχουν… φορτωθεί, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως τον τελευταίο μήνα, ο οποίος ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα ήταν καλός. Έπρεπε να μετακινήσουμε παίκτες σε άλλες θέσεις και όλοι αντέδρασαν καλά», ανέφερε ο Λάσο και συμπλήρωσε:

«Η Χίμκι είναι μια ομάδα στην οποία θα ξεχώριζα το σκοράρισμα του Σβεντ, ενός παίκτη με εξαιρετικά υψηλό επίπεδο ατομικής ποιότητας, ο οποίος δημιουργεί πολλές επιθετικές καταστάσεις. Επιπλέον, η Χίμκι είναι αθλητική, με παίκτες που παίζουν στις θέσεις “3”, “4” και “5” και με τον Μάρκοβιτς, ο οποίος ορίζει το τέμπο των αγώνων. Πρόκειται για μία από τις πιο αθλητικές ομάδες της Euroleague. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μια δύσκολη αποστολή αν θέλουμε να νικήσουμε».

Προτεινόμενα Άρθρα