"Ακόμα δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Επεσήμανε πως δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα επιστροφής στα παρκέ

Ο τραυματισμός του στο παιχνίδι των Κλίβελαντ Καβαλίερς με τους Μπόστον Σέλτικς σόκαρε όλον τον πλανήτη. Ο Γκόρντον Χέιγουορντ «διέλυσε» το αριστερό πόδι του, χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν με τους Κέλτες.

Πλέον, ο πρώην παίκτης των Γιούτα Τζαζ βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης, με σκοπό να επιστρέψει στο 100% από αγωνιστικής πλευράς. Μιλώντας για την κατάστασή του τόνισε πως υπάρχει βελτίωση, σε σχέση με τις πρώτες μέρες, ενώ έεθσε ως στόχο να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, βοηθώντας με όποιον τρόπο μπορεί τους συμπαίκτες του.

Αρχικά, ο 27χρονος άσος αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται : «Δίχως αμφιβολία είναι πιο σταθερά τα πράγματα απ’ ότι δύο εβδομάδες πριν. Είμαι στο δρόμο της αποκατάστασης και είμαι ενθουσιασμένος την διαδικασία. Το να είμαι στο παρκέ και να βλέπω μπάσκετ είναι κάτι σπουδαίο για μένα και την πρόοδό μου». 

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη συμβουλή που του έδωσε ο Πολ Τζόρτζ, ο οποίος πέρασε παρόμοια κατάσταση στο παρελθόν. «Ήμουν στο γυμναστήριο όταν είχε σπάσει το πόδι του. Ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να γίνει για να επιστρέψω στο 100%».

Όσο για την επιστροφή του στη δράση τόνισε: «Δεν θέτω κάποια προσδοκία για την ώρα, όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα επιστροφής. Αυτό θα γίνεται μέρα με τη μέρα και ανάλογα με την κατάστασή μου. Ελπίζω να βρίσκομαι σύντομα στον πάγκο των Σέλτικς, βοηθώντας την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ».

Προτεινόμενα Άρθρα