Απίστευτη ιστορία με απειλές θανάτου στο ιταλικό μπάσκετ!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πρόεδρος ομάδας απείλησε general manager άλλου συλλόγου με όπλο για… τα μάτια ενός παίκτη.

Sκηνικό από ταινία θυμίζει η ιστορία που δημοσιεύει η ιταλική «Il Messaggero Veneto» και έχει ως πρωταγωνιστές τον general manager της Ούντινε, Νταβίντε Μικάλικ, τον πρόεδρο της Βίρτους Φελέτο, Ρομπέρτο Καρούσο και τον 17χρονο Ουσμάνε Ντιόπ.

Τα δικαιώματα του τελευταίου ανήκουν στην Φελέτο, αλλά έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Ούντινε που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. Η Φελέτο έχει στις τάξεις της ορισμένα ταλαντούχα παιδιά και θεώρησε πως θα κάνει καλό στον Ντιόπ να πάρει χρόνο συμμετοχής σε ομάδα της ιταλικής Α2. 

Ο πρόεδρος της Φελέτο, όμως, συναντήθηκε με τον GM της Ούντινε και του είπε: «Χρειάζομαι τον Ντιόπ. Πρέπει να τον αφήσεις να παίξει σε ένα παιχνίδι με την U20. Πρέπει να φύγει μαζί μας». Ωστόσο, ο Μικάλικ απάντησε αρνητικά στον Καρούσο λέγοντάς του πως ο παίκτης χρειάζεται ξεκούρασης.

Αυτή η απάντηση προκάλεσε την οργή του Καρούσο, ο οποίος σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο Μικάλικ του είπε: «Θες να δεις τα παιδιά σου να μεγαλώνουν; Έχω δώσει ήδη τη φωτογραφία σου σε τρεις ανθρώπους, είσαι νεκρός». Ο Μικάλικ προσπάθησε να φύγει και ο Καρούσο σήκωσε όπλο εναντίον του. 

«Δεν με σεβάστηκες. Αν δεν θες να πεθάνεις, θα κάνεις αυτό που σου λέω. Ο Ντιόπ θα παίξει με την U20 και την άλλη βδομάδα θα ξαναδούμε τους όρους τους συμβολαίου» του είπε και ο GM της Ούντινε προσπάθησε να φύγει. Ο Καρούσο συνέχισε όμως: «Σε τρεις ώρες, δεν θα ξέρει κανείς τίποτα για σένα».

Ο Μικάλικ δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς και τηλεφώνησε στον Ντιόπ ενημερώνοντάς τον πως θα παίξει με την ομάδα U20. Αφού έφυγε από το σπίτι, πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό. Όσο η έρευνα είναι σε εξέλιξη, ο Καρούσο επισκέφτηκε το μαγαζί του Μικάλικ και του ζήτησε συγγνώμη.

Μένει να δούμε την κατάληξη της απίστευτης ιστορίας…

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα