"Πολύ αποτελεσματική στο τρίποντο η Μπεσίκτας"

από AllAboutARIS

Το μεγάλο ποσοστό ευστοχίας της Μπεσίκτας στο τρίποντο, ήταν το στοιχείο που έκανε την διαφορά στο παιχνίδι, σύμφωνα με τον Σπύρο Μούρτο.

“Συγχαρητήρια στην Μπεσίκτας για τη νίκη της. Εμείς ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και κοντά στο σκορ, αλλά από ένα σημείο και μετά η Μπεσίκτας ήταν πολύ αποτελεσματική, κυρίως, πίσω από την γραμμή του τριπόντου και χάσαμε την επαφή με το σκορ. Τώρα πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια της διοργάνωσης”. Είπε ο αρχηγός του ΑΡΗ 

Για το πως μπορεί να αλλάξει η εικόνα του ΑΡΗ προς το καλύτερο: “Μόνο με δουλειά, για να βγει το αποτέλεσμα στο γήπεδο”.

Για τον αγώνα που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ είπε: “Θα είμαστε έτοιμοι γι ‘αυτό το παιχνίδι. Χρειάζεται πάθος, ετοιμότητα και συγκέντρωση. Πιστεύω ότι με αυτά τα στοιχεία θα είμαστε καλά… Εκτός έδρας παιχνίδι είναι, εκτός έδρας ντέρμπι. Το ντέρμπι είναι ντέρμπι όπως και να έχει. Αν και έχει κάποιες ήττες ο ΠΑΟΚ και περίμεναν άλλη εικόνα, θα πρέπει να προσέξουμε πολλά πράγματα”.

Ολοκληρώνοντας, ο αρχηγός του ΑΡΗ σημείωσε: “Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του ΑΡΗ που ήρθαν στην Τουρκία για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας”.

Προτεινόμενα Άρθρα