Οι νίκες του ΑΡΗ στην Πυλαία (vids)

από AllAboutARIS

ΑΡΗΣ και Π.Α.Ο.Κ. προετοιμάζονται για μία ακόμη μάχη και το AllAboutARIS παραθέτει μερικές από τις σημαντικότερες νίκες των κιτρίνων στην έδρα του αντιπάλου τους.

Ξεκινώντας από το πρόσφατο παρελθόν, τελευταία φορά που οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες και γηπεδούχος ήταν ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν πέρυσι στα προημιτελικά του πρωταθλήματος. Ο ΑΡΗΣ κάνοντας ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του, κατάφερε να φύγει με τη νίκη (75-84), παίρνοντας και το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Την σεζόν 2015-16 με ΜακΝίλ, Ουότερς, Ουάιτ και Χάκινς στην σύνθεσή του, ο ΑΡΗΣ παρά το γεγονός ότι έκανε ένα άσχημο πρώτο ημίχρονο, ανέτρεψε την κατάσταση στην επανάληψη και επικράτησε τελικά με 69-77. Ένα χρόνο νωρίτερα, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ με μία απίστευτη εμφάνιση που συνοδεύτηκε από 29 πόντους και 14 ριμπάουντ, οδήγησε τους κίτρινους στη νίκη με 77-78.

Γενικότερα ο Αυτοκράτορας ξέρει το πώς να κερδίζει όταν έχει απέναντί του τον μεγάλο του αντίπαλο και το ίδιο ευελπιστούν ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι παίκτες του να κάνουν σήμερα.

Προτεινόμενα Άρθρα