Η σύγκριση των πρώτων της στατιστικής

από AllAboutARIS

Λίγες ώρες απέμειναν για το τζάμπολ του ντέρμπι ανάμεσα σε Π.Α.Ο.Κ. και ΑΡΗ και το AllAboutARIS παρουσιάζει τους παίκτες των δύο ομάδων που ξεχωρίζουν στις επιμέρους στατιστικές κατηγορίες.

Πιο αναλυτικά… Κιθ Μπένοσν και Λάκι Τζόουνς είναι οι πρώτοι σκόρερ με 10,25 και 13,75 πόντους αντίστοιχα. Ο Μπένσον είναι και πρώτος ριμπάουντερ του ΑΡΗ με 7,25 ενώ για τον Π.Α.Ο.Κ. τα περισσότερα ριμπάουντ μαζεύει ο Κρουμπάλι (7,5). Στο κομμάτι των ασίστ, Αθηναίου και Βασιλόπουλος ξεχωρίζουν για τους κίτρινους με 2,5 τελικές πάσες μ.ο. Για τον Π.Α.Ο.Κ., πρώτος σε δημιουργία είναι  Κατσίβελης με 4,5. Μπένσον και Τζόουνς πρωταγωνιστούν σε δύο ακόμη κατηγορίες, σε κερδισμένα φάουλ και μπλοκ, μετρώντας 1,75/3,5 – 0,75/4,5 αντίστοιχα. Πρώτος “κλέφτης” του ΑΡΗ με 2 κλεψίματα μ.ο. είναι ο Βασιλόπουλος ενώ για τον Π.Α.Ο.Κ. είναι ο Τζόουνς με 1,25.

Σε ότι αφορά το κομμάτι των σουτ ξεχωρίζουν οι Αθηναίου και Μαργαρίτης στα δίποντα (55,5% και 65,2% αντίστοιχα), Πέτγουεϊ και Τρις στα τρίποντα (75% και 50%) και στις βολές ο ΑΡΗΣ έχει Βασιλόπουλο, Πουλιανίτη και Αθηναίου με 100% και ο Π.Α.Ο.Κ. Κρουμπάλι με 80%

Προτεινόμενα Άρθρα