"Όλοι θέλαμε να νικήσουμε, να βάλουμε τα κεφάλια κάτω και να δουλέψουμε"

από Γιώργος Γκάτος

O νεαρός γκαρντ αναφέρθηκε στο τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα

Για το σημερινό παιχνίδι: “Δύσκολη έδρα και το ξέρουμε όλοι. Είναι ένα δύσκολο ματς αυτά τα ντέρμπι. Νομίζω πως δεν κάναμε κακή εμφάνιση, παίξαμε καλά και ήμασταν δυνατοί στην άμυνα και βρήκαμε κάποιες λύσεις στην επίθεση. Από κει και πέρα, ίσως τα λάθη που κάναμε στο τέλος να ήταν καθοριστικά.

Για την τρίτη περιόδο: “Εκεί είχαμε κάποια λάθη αμυντικά. Αλλά και πάλι πρέπει να μάθουμε μέσα από αυτά και να γινόμαστε καλύτεροι από αυτά τα παιχνιδια.”

Για την απουσία του Βον και την ανετοιμότητα του Μπένσον:  “Είναι σίγουρα ένα πλήγμα όταν οι δύο βασικοί σου παίκτες δεν είναι καλά, αλλά γι’αυτό είναι οι ομάδες. Να δώσουμε το 100% και να είμαστε έτοιμοι κάθε στιγμή ώστε να βγάλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Όλοι θέλαμε να νικήσουμε σήμερα.”

Για το τι χρειάζεται ώστε να αλλάξει η εικόνα της ομάδας: “Πρέπει να συγκεντρωθούμε πιο πολύ στον ευατό μας, να δούμε κυρίως τι κάναμε λάθος. Είμαστε ομάδα που μπορούμε να βγάλουμε καλά αποτελέσματα μέσα στην έδρα μας. Το έχουμε δείξει κιόλας. Να βάλουμε τα κεφάλια κάτω και να δουλέψουμε σκληρά.”

Προτεινόμενα Άρθρα