"Να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα"

από AllAboutARIS

Ο εκ των κορυφαίων στην χθεσινή νίκη του ΑΡΗ επί της Αβελίνο, Γκάρι Μπελ, μίλησε για την θετική επίδραση που έχει η νίκη στην ομάδα και για την ανάγκη να συνεχιστούν τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Αν η νίκη επί της Αβελίνο λειτούργησε σαν… γιατρικό μετά τις πέντε διαδοχικές ήττες:

“Σίγουρα είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι καταφέραμε να κερδίσουμε μετά από συνεχόμενες ήττες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα, να προχωρήσουμε και να δούμε την συνέχεια των υποχρεώσεών μας”.

Για το γεγονός ότι βγήκε μπροστά και έδωσε τις λύσεις στην ομάδα:

“Πρέπει πάντα να είμαι έτοιμος, είμαι επαγγελματίας, άρα πρέπει να το κάνω αυτό. Δεν θα πρέπει να μας επηρεάζουν τα προηγούμενα αποτελέσματα, όποια κι αν είναι αυτά, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε το παιχνίδι το οποίο παίζουμε και εγώ αυτό που θέλω να κάνω, είναι να βοηθάω την ομάδα μου”.

Αν ήταν αυτή η κορυφαία του εμφάνιση και τι περισσότερο μπορεί να δώσει μέσα στο παρκέ:

“Το ελπίζω. Όπως είπα και προηγουμένως, προσπαθώ πάντα να είμαι έτοιμος. Όποτε μου έρχεται η μπάλα στα χέρια να κάνω στην σωστή προσπάθεια, να σουτάρω και να ευστοχήσω, για να βοηθήσω την ομάδα μου”.

Για το ματς που ακολουθεί το Σάββατο και αν η ομάδα θα είναι στο επιθυμητό επίπεδο έτοιμη για να κερδίσει:

“Το ελπίζω. Θα κάνουμε την αποκατάστασή μας και θα προετοιμαστούμε για να κερδίσουμε και το παιχνίδι του Σαββάτου”.

Για το γεγονός ότι βοηθάει και στην οργάνωση του παιχνιδιού:

“Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει το τι θα γίνει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Εγώ έχω και την αυτοπεποίθηση και την ικανότητα να βοηθήσω σε αυτό το κομμάτι την ομάδα”.

Προτεινόμενα Άρθρα