Τα βήματα του Φιλόι, πριν το τρίποντο του Ριτς (vid)

από AllAboutARIS

Πολύς ντόρος έχει ξεσπάσει σχετικά με την προτελευταία φάση της αναμέτρησης του ΑΡΗ με την Αβελίνο, όπου οι Ιταλοί ζήτησαν φάουλ του Βασιλόπουλου στην προσπάθεια του Ριτς για τρίποντο. Ξέχασαν όμως να σημειώσουν τα βήματα του Φιλόι που προηγήθηκαν.

Για την συγκεκριμένη φάση πήρε θέση και η FIBA, η οποία σημείωσε πως έπρεπε να δοθεί φάουλ και τρεις βολές στον Αμερικάνο γκαρντ της Αβελίνο. Πριν από την επίμαχη φάση όμως, όλοι όσοι διαμαρτύρονται παραβλέπουν την παράβαση βημάτων στην οποία έχει υποπέσει ο πόιντ-γκαρντ των Ιταλών, Αριέλ Φιλόι.

Ο Αριέλ Φιλόι έχει υποπέσει σε βήματα (έχει κουνήσει το σταθερό του πόδι), όπως μπορείτε να δείτε στο επισυναπτόμενο βίντεο, πριν την πάσα στον Ριτς, στην προτελευταία φάση του αγώνα του ΑΡΗ με την Αβελίνο, για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League, που έγινε την περασμένη Τρίτη (14/11), στο “Nick Galis Hall”. 

Όσο για την FIBA, καλό θα ήταν να μας απαντήσει με πιο σκεπτικό απέρριψε πέρυσι την ένσταση που έκανε ο ΑΡΗΣ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάνβιτ, όπου οι διαιτητές και ο χρονομετρητής, στην κυριολεξία έκλεψαν τη νίκη από τους “κίτρινους”.

Προτεινόμενα Άρθρα