Κοντά στην επιστροφή ο Μποχωρίδης

από Γιώργος Γκάτος

Το ενδεχόμενο να φορέσει ο Λευτέρης Μποχωρίδης την φανέλα του ΑΡΗ, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις των δύο ομάδων έτσι ώστε ο Λευτέρης Μποχωρίδης να φορέσει ξανά τη φανέλα του ΑΡΗ. Το μόνο κομμάτι που μένει να διευθετηθεί, είναι το εάν ο 23χρονος γκαρντ θα έρθει ως ελεύθερος ή αν θα τον παραχωρήσει ο Παναθηναϊκός ως δανεικό.

Επαφή του ΑΡΗ με τον μάνατζερ του παίκτη, Νίκο Λώτσο, δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής, αλλά είναι πιθανή ακόμα και μέσα στην ημέρα, για να συμφωνηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και ο παίκτης να επιστρέψει στην ομάδα όπου ανδρώθηκε μπασκετικά.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έχασε την θέση του στην ιεραρχία των παικτών στο “1” και είδε τον χρόνο συμμετοχής του να μένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα, με τον 23χρονο γκαρντ να μετρά μόλις δύο συμμετοχές και δέκα συνολικά λεπτά στη φετινή Stoiximan.gr Basket League.

Έτσι, ο Μποχωρίδης έκρινε πως χρειάζεται χρόνο συμμετοχής στην ηλικία που βρίσκεται και πως αυτό δεν θα συμβεί στον Παναθηναϊκό, παίρνοντας την απόφαση να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε και στην οποία αγωνίστηκε από το 2010 μέχρι το 2014.

Προτεινόμενα Άρθρα