Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ είχε λογομαχία με τους φίλους του ΑΡΗ που βρίσκονται στην Πάτρα για να στηρίξουν την ομάδα και έφυγε σηκωτός από τον πάγκο.
Ο Αμερικάνος φόργουορντ δεν προσέφερε τίποτα αγωνιστικά, με αποτέλεσμα οι φίλοι του ΑΡΗ που βρίσκονται στην κερκίδα να του εκφράσουν τα δικαιολογημένα παράπονά τους. Ο Πέτγουεϊ άνοιξε διάλογο μαζί τους, γεγονός που όξυνε ακόμη περισσότερο τα πνεύματα, κάτι που ανάγκασε τον Δημήτρη Γιαννάκη να πάρει σηκωτό τον παίκτη και να τον οδηγήσει στ’ αποδυτήρια, για να σταματήσει η ένταση.
Τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες και ο παίκτης πρέπει να τελειώσει χθες από την ομάδα αφού έτσι και αλλιώς η συμπεριφορά του δείχνει ότι παραμένει μήπως και κολλήσει τα τελευταία ένσημα.
Είναι μεγάλη η ευθύνη διοίκησης και Γιαννάκη που τον διατηρούν στο ρόστερ ενώ η τελευταία του ουσιαστική εμφανισή του ήταν στα μπουζούκια με τον Σεφερλή.