Δεν πάει στο Βέλγιο ο Πέτγουεϊ

από AllAboutARIS

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με την Οστάνδη στο Βέλγιο, εξαιτίας του επεισοδίου που είχε στην Πάτρα με του οπαδούς του ΑΡΗ.

“Χωρίς τον Brent Petway αναχωρεί σε λίγη ώρα ο ΑΡΗΣ για το Βέλγιο, όπου αύριο (05/12, 21:30, Novasports1) αντιμετωπίζει τη B.C. Oostende, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Basketball Champions League. Ο Αμερικανός παίκτης αποφασίστηκε να παραμείνει στην Ελλάδα μετά το επεισόδιο στον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας.

Η ομάδα μας θα “πετάξει” για τις Βρυξέλλες κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Οστάνδη. Το βράδυ θα προπονηθεί στο γήπεδο “Versluys Dome”, που θα φιλοξενήσει την αυριανή (05/12) αναμέτρηση.

Την αποστολή του ΑΡΗ αποτελούν οι εξής παίκτες: Μποχωρίδης, Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Αθηναίου, Morant, Βασιλόπουλος, Weaver, Benson, Bell”. Αναφέρει η σχετική ενημέρωση της Κ.Α.Ε. 

Με την επιστροφή της ομάδας από το Βέλγιο, θ’ αποφασιστεί αν ο παίκτης θα λύσει την συνεργασία του και αποτελέσει παρελθόν, σενάριο που φαντάζει και ως το πιο πιθανό.

Προτεινόμενα Άρθρα