Διαφορά ποιότητας από τα 6.75

από AllAboutARIS

Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα σε ΑΡΗ και Παναθηναικό επιβεβαιώθηκε από το… χαρτί και στο παρκέ του «Nick Galis Hall» μιας και οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στις στατιστικές κατηγορίες, με αποκορύφωμα τα τρίποντα.

Ο ΑΡΗΣ δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να επιβάλλει τον γνωστό… αργό ρυθμό του και με την άμυνα του να δυσκολέψει τον αντίπαλο του. Και αυτό γιατί ο Παναθηναικός είχε συνολικά 13/24 τρίποντα και το εκπληκτικό 54%, με τον ΑΡΗ να έχει 6/20 και μόλις 30%, ποσοστό που βελτιώθηκε στα τελευταία λεπτά χάρη στον Μπελ, ενώ έφτασε να έχει και 2/15 και μόλις 13%.

Ισορροπία υπήρχε στα δίποντα με 19/37 (51%) για τον ΑΡΗ, έναντι 19/45 (42%) του Παναθηναικού, ενώ απόλυτη… ισοπαλία στα ριμπάουντ με 37 έκαστος.

Μεγάλη και αναμενόμενη η διαφορά στις ασίστ με 12 για τους «κίτρινους» έναντι 23 των φιλοξενούμενων, που είχαν και 7 κλεψίματα (6 ο ΑΡΗΣ).

Οι «κίτρινοι» είχαν την πρωτιά στα λάθη με 15, έναντι 10 αλλά και στα κοψίματα με 5 έναντι 4.

Ένας τομέας που επίσης ο ΑΡΗΣ υστέρησε ήταν οι πόντοι από τους αναπληρωματικούς με μόλις 22 έναντι 41 του Παναθηναικού, ενώ στα θετικά οι 16 πόντοι από… δεύτερες επιθέσεις των «κιτρίνων» έναντι 9. Καλό το ποσοστό και στους πόντους από λάθη αντιπάλου, με τον ΑΡΗ να έχει 13 έναντι 15 του Παναθηναικού.

Γενικά η εικόνα των στατιστικών επιβεβαιώνει και την διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Προτεινόμενα Άρθρα