"Θα χρειαστούμε βοήθεια, σε συνεργασία με τη διοίκηση ελπίζω να την έχουμε"

από Γιώργος Γκάτος

Όσα δήλωσε ο προπονητής του ΑΡΗ

Αναλυτικά:

Για το σημερινό παιχνίδι: “Ξέραμε ότι θα παίξουμε μια ομάδα που είναι ομάδα που θα προσπαθήσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα Ευρώπης. Ξέραμε ότι προέρχονται από μια ήττα, κάτι το οποίο τους πειράζει. Είχαμε πράγματα να δείξουμε απέναντι τους, αλλά είχαμε και νευρικότητα. Στο πρώτο δεκάλεπτο που μπορούσαμε περισσότερα, κάναμε 6 λάθη χωρίς πίεση. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να διαβαστεί από δύο πλευρές. Η μια πλευρά ότι χάσαμε με μεγάλη διαφορά μέσα στην έδρα μας. Από την άλλη, είχαμε κάποιες στιγμές και αντιδράσεις σαν ομάδα. Με αυτές τις ομάδες, κάθε φορά που θα κάνεις λάθος, θα σε τιμωρούν. Κοιτόντας τα νούμερα του Παναθηναϊκού, είναι πολύ δύσκολο να έχει αυτά τα ποσοστά σε κάθε ματς. Αυτά τα παιχνίδια μας βοηθάνε να καταλάβουμε ότι έχουμε στοιχεία για να δυσκολέψουμε τόσο ποιοτικούς παίκτες, και αν βελτιώσουμε τη συγκέντρωση μας και τη σκληράδα μας, μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα.”

Για τον Λευτέρη Μποχωρίδη: “Εμείς από το καλοκαίρι θέλαμε τον Λευτέρη στην ομάδα. Δεν ήταν εφικτή η μετακίνηση του από τον Παναθηναϊκό. Σιγά-σιγά θα τον εξελίξουμε σε ιδιαίτερο παίκτη για το Ελληνικό μπάσκετ. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή.”

Για το αν χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα: “Λείπουν κάποιοι παίκτες. Απλά είναι κάτι που μόνο ανακοινώνεται. Θα μπορούσαμε να έχουμε και άλλοι βοήθεια. Έφυγαν τρεις, έχουμε μόνο ένα. Μπορούμε να δούμε βελτίωση. Ελπίζω σε συνεργασία με την διοίκηση. Έχει ξεκινήσει από νωρίς αυτή η κουβέντα αλλά μέχρι στιγμής έχει έρθει μόνο ο Λευτέρης”

Προτεινόμενα Άρθρα