Αλόνσο: "Γι’ αυτό δεν παίζει ο Βεζένκοφ…"

από Γιώργος Γκάτος

"Όταν είναι έτοιμος και βρω την κατάλληλα κατάσταση, σήμερα ή σε έναν μήνα, θα τον βάλω."

Ο προπονητής των Καταλανών μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την δουλειά που κάνει ο πρώην παίκτης του Άρη και ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανένα παράπονο από εκείνον. Έτσι, όπως ανέφερε ο Αλόνσο, ο λόγος που δεν αγωνίζεται ο Βεζένκοφ στα τελευταία ματς των “μπλαουγκράνα” είναι καθαρά τακτικός, αφού η ομάδα της Βαρκελώνης επιλέγει να δώσει χρόνο συμμετοχής στις θέσεις των φόργουορντ σε άλλους παίκτες.

“Καταλαβαίνω πως πάντα με ρωτάτε για τους παίκτες που λείπουν. Νομίζω ότι ο Σάσα κάνει πολύ καλή δουλειά, ως κομμάτι της ομάδας, αλλά προφανώς υπάρχουν κι άλλοι παίκτες, που θα πρέπει να σεβόμαστε. Στη θέση του υπάρχει ο Ρακίμ Σάντερς, ο Άνταμ Χάνγκα, ο Βίκτορ Κλαβέρ, που ανάρρωσε και κάνει καλή δουλειά, ο Άντριεν Μόερμαν και ο Πιέρ Οριόλα. Θα πρέπει να αποφασίσω ποιον θα αφήνω εκτός, αλλά δεν είναι εύκολο. Μπορείς να αλλάζεις έναν παίκτη”, δήλωσε ο τεχνικός της “Μπάρτσα” και συμπλήρωσε για τον Βεζένκοφ:

“Δουλεύει καλά. Προφανώς, θέλει να παίξει. Όταν είναι έτοιμος και βρω την κατάλληλα κατάσταση, σήμερα ή σε έναν μήνα, θα τον βάλω. Δεν έχω να πω κάτι άλλο για εκείνον. Δουλεύει πολύ καλά”.

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X