"Ήμασταν όλοι συγκεντρωμένοι"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής των "κιτρίνων" μετά την νίκη του ΑΡΗ

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γιαννάκη μετά το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στην Ζιελόνα Γκόρα.

Αναλυτικά ανέφερε:

“Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Νομίζω πως παίζουμε πολύ καλύτερο μπάσκετ απ’ ότι παίζαμε πριν και αυτό δίνει αισιοδοξία σε όλους οτι κάθε παιχνίδι, κάθε εβδομάδα θα γινόμαστε καλύτεροι. Ήταν όλα τα παιδιά συγκεντρωμένα σήμερα, παίξαμε καλά, το θέλαμε πολύ και ελπίζουμε να συνεχίσουμε.” 

Για τον Λευτέρη Μποχωρίδη:

Ήρθε την κατάλληλη στιγμή, το ήθελε πολύ και αυτός σήμερα, εγώ προσωπικά πιστεύω στις ικανότητές του. Όλα τα παιδιά είχαν τα στοιχεία και τον τρόπο να δώσουν την ευκαιρία στον Λευτέρη να δείξει τις δυνατότητές του. Είχαμε θέματα αυτο το διάστημα, παραμένουν αρκετά, όμως τα παιδιά δείχνουν να καταλαβαίνουν τον τρόπο με τον οποίο πρέπειθ να παίζουν και να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Νομίζω πως σήμερα είχαμε αρκετά μεγάλα διαστήματα που ελέγχαμε το παιχνίδι, ένα παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα με μεγάλη εμπειρία τα τελέυταία χρόνια στην Ευρώπη,νομίζω όμως πως σήμερα τους βάλαμε δύσκολα.”

Για την ενίσχυση:

“Εγώ αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δουλέψω με όσα παιδιά έχω στην διάθεση μου και να βελτιωνόμαστε  και ανμ βρούμε κάποιες ευκαιρίες να προσθέσουμε δύναμη και ποιότητα στην ομάδα μας, με χαρά θα το κάνουμε γιατί χρειαζόμαστε να έχουμε περισσότερα παιδιά. Ήδη είμαστε μόνο 12… κάτι θα γίνει.”

Προτεινόμενα Άρθρα