"Όλοι θα παίζουν πιο σκληρά απέναντί μου" (vid)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε και για τη δυνατή άμυνα των Χόρνετς απέναντί του

Ο «Greek Freak» δήλωσε μετά τη νίκη, στην οποίο είχε ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο: «Είναι μεγάλη νίκη για εμάς. Δεν μπήκαμε καλά, αλλά κάναμε καλή δουλειά, παίξαμε σκληρά στο τέλος και κάναμε ο, τι χρειαζόταν για να πάρουμε τη νίκη».

Σχετικά με το small-ball σχήμα των Μπακς, ο Γιάννης τόνισε: «Μου αρέσει. Ουσιαστικά είναι σαν να έχεις τέσσερις πλέι μέικερ στο παρκέ. Σχεδόν όλοι μπορούν να σουτάρουν από μακριά. Υπάρχει μεγαλύτερη ταχύτητα και νομίζω πως λειτουργεί για εμάς. Αμυντικά, είναι πιο δύσκολο για μένα, γιατί πρέπει να παίρνω τα ριμπάουντ και να μαρκάρω τους ψηλούς των αντιπάλων, αλλά επιθετικά γίνεται ευκολότερο το έργο όλων. Δουλεύει για μας μέχρι τώρα».

Ο Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε και για τη δυνατή άμυνα των Χόρνετς απέναντί του και αν το περίμενε: «Σίγουρα το περιμένω αυτό. Δεν έχει να κάνει μόνο με τους Χόρνετς, όλοι θα παίζουν πιο σκληρά απέναντί μου. Ξέρουν και περιμένουν τι μπορώ να κάνω και ότι θα πάω προς το ζωγραφιστό, αλλά προσπαθώ να τα βγάζω πέρα και να τελειώνω τις φάσεις» αποκρίθηκε.

Προτεινόμενα Άρθρα