Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς επιβλήθηκαν των Λος Άντζελες Λέικερς με 121-104

"Οργια" Κούζμα, αλλά νίκη για Τίμπεργουλβς (vid)

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς επιβλήθηκαν των Λος Άντζελες Λέικερς με 121-104

Στο ματς που "έκλεισε" το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του ΝΒΑ, οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς επιβλήθηκαν των Λος Άντζελες Λέικερς (121-104) παρά τη σπουδαία εμφάνιση του Κάιλ Κούζμα (31π.).

Μινεσότα πάτησε… γκάζι στο τελευταίο δωδεκάλεπτο που ολοκληρώθηκε με επί μέρους 24-38 και κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 104-121 στο “Staples Center” με την απουσία του Λόνζο Μπολ να κοστίζει τελικά στους Λέικερς.

Τζίμι Μπάτλερ (23π., 8ασ.), Ταζ Γκίμπσον (23π., 9ριμπ.) και Καρλ-Άντονι Τάουνς (21π., 10ριμπ., 4κοψ.) συνέθεσαν το «τρίο» που οδήγησε την ομάδα του Τίμποντο στη νίκη. Για τους Λέικερς, ο Κάιλ Κούζμα σταμάτησε στους 31 πόντους με 4 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα, ενώ 17 πρόσθεσε ο Τζόρνταν Κλάρκσον.

Με αυτή την επικράτηση, οι Τίμπεργουλβς βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 21-13, ενώ οι Λέικερς υποχώρησαν στο 11-21.

Τα δωδεκάλεπτα: 20-29, 52-53, 80-83, 104-121

Πηγή: sdna.gr 

Aυτές είναι οι αργίες του 2018
Προηγούμενο άρθρο Aυτές είναι οι αργίες του 2018
Επόμενο άρθρο H κάλπη… μίλησε: Μέσι ο κορυφαίος του 2017!
H κάλπη… μίλησε: Μέσι ο κορυφαίος του 2017!

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News