"Σημαντικό βήμα και πρόκληση στη καριέρα μου"

από Γιώργος Γκάτος

Ο 24χρονος φόργουορντ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης λίγα λεπτά πριν τις δύο

Αναλυτικά, όσα δήλωσε το νέο απόκτημα του ΑΡΗ:

Για το αν ειναι η μεγαλύτερη πρόκληση στη καριέρα του: “Σίγουρα ένα ένα σημαντικό βήμα και πρόκληση στη καριέρα μου. Είναι ένα διαφορετικό είδους μπάσκετ μετά το κολλέγιο, αλλά πήρα μια γεύση από την Σιαλουάι.”

Για το αν ήταν κίνητρο η συμμετοχη του ΑΡΗ στο Basketball Champions League: “Σίγουρα, και αυτό το γεγονός αλλά και το ότι παίζει σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το Ελληνικό. Επιδίωξα να συμμετέχω σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα”

Για το τι να περιμένουμε από αυτόν: “Είμαι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει διάφορα πράγματα και σε πολλούς τομείς, να αγωνιστώ ως γκαρντ και ως φόργουορντ, αλλά όχι στη θέση 5. Μπορώ να σκοράρω, να πάρω ριμπάουντ και να συνεισφέρω όπου ζητήσει ο προπονητής.”

Για το αν έχει μιλήσει με κάποιον που έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα: “Όχι, δεν έχω μιλήσει με κάποιον συγκεκριμένα, αλλά έχω μιλήσει με γνωστούς μου που έχουν αγωνιστεί στην Ευρώπη και μου έχουν μιλήσει για τον ανταγωνισμό στα πρωταθλήματα.”

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη: “Σίγουρα, έχω συλλέξει πληροφορίες για αυτόν . Θα είναι πολύ σημαντικό για εμένα να συνεργαστώ με έναν άνθρωπο που γνωρίζει πάρα πολλά. Επομένως, θα μπορέσω να μάθω ακόμα περισσότερα, κάτι που θέλω.”

Για το αν θα είναι έτοιμος το Σάββατο με τα Τρίκαλα: “Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος να παίξω. Έχουμε δύο μέρες και πιστεύω ότι ο προπονητής θα με βοηθήσει να μάθω κάποια συστήματα και να προετοιμαστώ.”

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X