Αποχή από τις προπονήσεις στον ΓΣΛ Φάρο

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Οι παίκτες της ομάδας από τη Θεσσαλία προχώρησαν σε αποχή από τις προπονήσεις. Σκοπός της κίνησης αυτής είναι να πιέσουν τη διοίκηση της ομάδας να τηρήσει τα όσα έχουν συμφωνηθεί από οικονομικής πλευράς

Η κατάσταση στον ΓΣΛ Φάρο είναι σε οριακό σημείο. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είχε χτυπήσει αρκετές φορές… καμπανάκι, ώστε να υπάρξει λύση και να σταθεί στα πόδια της η ομάδα της Λάρισας χωρίς προβλήματα. 

 
Παρ’ όλα αυτά, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα την Τρίτη (30/01). Κι αυτό γιατί οι παίκτες της ομάδας από τη Θεσσαλία προχώρησαν σε αποχή από τις προπονήσεις. Σκοπός της κίνησης αυτής είναι να πιέσουν τη διοίκηση της ομάδας να τηρήσει τα όσα έχουν συμφωνηθεί από οικονομικής πλευράς.

Στους παίκτες του ΓΣΛ Φάρου οφείλονται τέσσερις μήνες και οι παίκτες της ομάδας ζητούν την καταβολή δύο μισθών και άπαντες περιμένουν μέχρι το τέλος του μήνα ώστε νυ υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα των πληρωμών. Κάτι που κάνει εύκολα αντιληπτό το γεγονός πως το αγωνιστικό σκέλος περνά σε δεύτερη μοίρα τούτη την ώρα για την ομάδα της Λάρισας.

Προτεινόμενα Άρθρα