LIVE: Η παναρειανή σύσκεψη στον Α.Σ. για την ΚΑΕ (upd)

από AllAboutARIS

Η κατάσταση στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ είναι κρίσιμη και γι’ αυτό τον λόγο γίνεται στα γραφεία του Α.Σ., με πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη μία παναρειανή σύσκεψη παραγόντων προκειμένου να δουν ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις κατά του μεγαλομετόχου Νίκου Λάσκαρη.

Το AllAboutARIS βρίσκεται στην σύσκεψη με τον Γιάννη Παραπονιάρη και θα σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ. 
Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα όσοι θα βρεθούν στην σύσκεψη θα καταρτίσουν ένα νομικό πλαίσιο με ενέργειες στις οποίες μπορούν να προβούν και αυτό το πλάνο θα το παρουσίασουν στην Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη. 
Άρχισε η προσέλευση των ατόμων που θα δώσουν το παρών, και στα γραφεία του Α.Σ. έφτασαν ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, ο πρόεδρος του Α.Σ. Γιάννης Ψηφίδης, ο πρώην πρόεδρος του Α.Σ. Τάσος Οικονόμου, οι κ.κ. Ζειμπέκης και Χατζής, αλλά και ο Παναγιώτης Καπάζογλου ο οποίος ουσιαστικά είναι ο εκφραστής της δεύτερης πρότασης που κατατέθηκε στον Νίκο Λάσκαρη.  
Πριν μερικά λεπτά έφτασε στο μέρος της σύσκεψης και ο κ. Θανάσης Πλιάκης, άνθρωπος ο οποίος έχει βοηθήσει οικονομικά την ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Παρών και ο νομικός του Α.Σ. Χρήστος Γρόλλιος. 
Μόλις έφτασε και ο Θωμάς Νικολός, μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ ο οποίος παραιτήθηκε πριν μερικές ημέρες.

Η ώρα ειναι 20:30 και μεγάλος αριθμών των εμπλεκομένων βρίσκεται στα γραφεία του Α.Σ. Παρών και ο νομικός Σπύρος Χριστοφορίδης.

Περίπου 20 άτομα δίνουν το παρών στην σύσκεψη, όπου οι νομικοί θα αναζητήσουν τρόπους για να κινηθεί ο Α.Σ. προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα της ΚΑΕ. 

Μετά από σχεδόν τρεις ώρες ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των παραγόντων στα γραφεία του Α.Σ.
Αναμένεται ανακοίνωση από τους νομικούς για τις επόμενες κινήσεις στις οποίες θα προχωρήσει ο Ερασιτέχνης ως μέτοχος του 10%

Προτεινόμενα Άρθρα