Στο… κυνήγι του Λεμπρόν οι Ουόριορς!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Λεμπρόν Τζέιμς αναμένεται να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι και οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς σκέφτονται να κυνηγήσουν σοβαρά την απόκτηση του "Βασιλιά"!

Μπορείτε να φανταστείτε μία ομάδα στην οποία οι θέσεις από το “1” μέχρι το “4” θα αποτελείται από τους Στεφ Κάρι, Κέβιν Ντουράντ, Λεμπρόν Τζέιμς και Ντρέιμοντ Γκριν; Όχι σε All Star Game ή στο NBA 2K, αλλά στα… πραγματικά παρκέ του «μαγικού κόσμου».

Ίσως μοιάζει με… όνειρο θερινής νυκτός, ωστόσο το front office των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς φαίνεται έτοιμο να κυνηγήσει την… καλύτερη ομάδα που έχει φτιαχτεί ποτέ! Όπως αναφέρει ο Chris Haynes του ESPN, οι διοικούντες των “Πολεμιστών” έχουν στο μυαλό τους ένα πλάνο ώστε να κυνηγήσουν τον Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος θα μείνει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ελεύθερος από τους Καβαλίερς, το προσεχές καλοκαίρι. 

Στο σχέδιο των Ουόριορς υπάρχει η περίπτωση απόκτησης του «Βασιλιά» με max συμβόλαιο μέσω “sign-and-trade”, όπου η ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ θα παραχωρήσει τους Κλέι Τόμπσον και Άντρε Ιγκουοντάλα στους Καβαλίερς, ώστε να αποκτήσει τον Λεμπρόν. 

Φυσικά, για να συμβεί αυτό, θα πρέπει ο Κέβιν Ντουράντ να δεχτεί να λάβει λιγότερα χρήματα από αυτά που μπορεί, ενώ οι πηγές του Αμερικανού δημοσιογράφου αναφέρουν πως ο Τζέιμς δεν είναι αρνητικός στην προοπτική των Ουόριορς, καθώς η κακή σεζόν των Καβαλίερς και η θέληση για περισσότερους τίτλους τον έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό.

Βέβαια, το συγκεκριμένο σενάριο μοιάζει (και είναι) τραβηγμένο, ωστόσο οι Ουόριορς είναι ικανοί να… ταράξουν για ακόμα μία φορά τον “μαγικό κόσμο”, με μία κίνηση που θα μπορούσε να αλλάξει ακόμα και την ιστορία της λίγκας!

Υπομονή μέχρι το καλοκαίρι…

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα