"Ψυχολογικό αβαντάζ η νίκη στο αυριανό παιχνίδι"

από Γιώργος Γκάτος

Όσα δήλωσε ο νεαρός παίκτης του ΑΡΗ

Αναλυτικά: 

Για το αυριανό παιχνίδι: “Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι. Το προσεγγίζουμε όπως όλα τα άλλα, και θέλουμε τη νίκη για να μας βοηθήσει στα επόμενα παιχνίδι, γιατί έρχεται το παιχνίδι με το Λαύριο που είναι σαν τελικός για εμάς.”

Για το αν σκέφτεται περισσότερο το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας: “Όχι. Αύριο είναι ένας τελικός, γιατί θέλουμε το παιχνίδι για ψυχολογικούς λόγους. Έχουμε δύσκολη συνέχεια και πρέπει αυριο να κερδίσουμε.”

Για την κατάσταση στον ΑΡΗ: “Δεν έχω χρόνο συμμετοχής, αλλά είναι δύσκολο να βλέπεις του συμπαίκτες σου. Μπαίνουμε στο πούλμαν για τα μακρινά ταξίδια, αλλά είναι δύσκολο να βλέπεις τους συμπαίκτες σου με κατεβασμένο κεφάλι. Είναι ψυχολογικό αβαντάζ η νίκη στο αυριανό παιχνίδι.”

Για το ότι ξεκινάει “στα δύσκολα” τη καριέρα του: “Είναι τιμή που βρίσκομαι εδώ. Είναι μια δύσκολη σεζόν για όλους μας. Δουλεύουμαι πολύ, βλέπουμε βίντεο, κάνουμε ταξίδια και δεν έχουμε πολλά ρεπό και προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Για εμάς είναι δύσκολο με τα όσα γίνονται.”

Για το αν τα προβλήματα εμποδίζουν την προσπάθεια τους: “Δεν γίνεται να μη τα σκεφτόμαστε. Αλλά είμαστε επαγγελματίες. Πρέπει να τα αφήσουμε κάθε φορά που μπαίνουμε στο γήπεδο και πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.”

Προτεινόμενα Άρθρα