Ξανά δράση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πλήρεις και χωρίς να έχουν να χάσουν κάτι οι “κιτρινόμαυροι”

Αγωνιστική δράση… επιτέλους για τον μπασκετικό ΑΡΗ. Μετά από περίπου τρεις εβδομάδες οι “κιτρινόμαυροι” επιστρέφουν στα παρκέ, αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη φιλοξενείται από τους Πειραιώτες στις 18:00 στο ΣΕΦ (18:00, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, COSMOTE SPORT 4 HD), στο παιχνίδι με το οποίο πέφτει η αυλαία για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Το έργο του ΑΡΗ φυσικά μόνο εύκολο δεν είναι αφού καλείται να αντιμετωπίσει μία από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ευρώπη, η οποία μάλιστα προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού για την Ευρωλίγκα. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι Θεσσαλονικείς θα κατέβουν χωρίς άγχος και να έχουν να χάσουν κάτι, έξι ημέρες πριν το πολύ κρίσιμο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο.

Το ευχάριστο για τον Παναγιώτη Γιαννάκη είναι ότι ξεπεράστηκα τα προβλήματα των τελευταίων ημερών και έτσι η ομάδα ταξίδεψε πλήρης στην Αθήνα για τη σημερινή αναμέτρηση. Χωρίς απουσίες προετοιμάστηκε και ο Ολυμπιακός, στον οποίο θα δηλωθούν για το σημερινό ματς οι Μπράουν και Τίλι αντί των Γουίλτζερ και Τόμπσον. 

Προτεινόμενα Άρθρα