Άφαντος ο Λάσκαρης, δεν απέστειλε το πληρεξούσιο

από AllAboutARIS

Ο Ερασιτέχνης και η πλευρά των Αρειανών επιχειρηματιών περίμεναν σήμερα από τον Νίκο Λάσκαρη να τους στείλει υπογεγραμμένο το πληρεξούσιο, αλλά αυτός παραμένει άφαντος.

Καμία απάντηση από την πλευρά Λάσκαρη, κανένα πληρεξούσιο για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες μεταβίβασης των μετοχών δεν εστάλη και ο ΑΡΗΣ στο χείλος του γκρεμού. Η θέση του Α.Σ. και των Αρειανών επιχειρηματιών ήταν ξεκάθαρη. Σήμερα το υπογεγραμμένο πληρεξούσιο, αλλιώς παύει να υφίσταται η πρόταση που έχει κατατεθεί εδώ και καιρό.

Οι άνθρωποι του ΑΡΗ προσπαθούν εδώ και ώρα να επικοινωνήσουν με τον Νίκο Λάσκαρη, αλλά αυτός είναι άφαντος, δεν έχει δώσει σημεία ζωής, δείχνει με τον πιο αισχρό και πρόστυχο τρόπο το ότι δεν τον ενδιαφέρει ο ΑΡΗΣ. Άλλα χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν, αν μέσα στις επόμενες ώρες δεν εμφανιστεί ο Λάσκαρης και δεν αποστείλει το πληρεξούσιο υπογεγρμμένο, οι Αρειανοί επιχειρηματίες θα αποσύρουν την πρότασή τους. 

Τα πράγματα οδηγούνται προς αυτή την κατεύθυνση πλέον και για ν’ απεμπλακεί ο ΑΡΗΣ από αυτόν τον επικίνδυνο άνθρωπο που τον παρασύρει στην καταστροφή, πρέπει να επέμβει η πολιτεία και οι θεσμικοί φορείς της αθλητικής ηγεσίας.

Προτεινόμενα Άρθρα