Θέλουν αναβολή για τους τραυματίες τους

από AllAboutARIS

Μία πιθανή αναβολή του ντέρμπι της Κυριακής, θα εξυπηρετούσε τον Π.Α.Ο.Κ. ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ενώ είχε και παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα.

ΑΡΗΣ και Π.Α.Ο.Κ. συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το μεταξύ τους ντέρμπι, αλλά ένα σενάριο από εχθές το βράδυ κάνει λόγο για αναβολή του αγώνα, εξ’ αιτίας της συγκέντρωσης των οπαδών του Π.Α.Ο.Κ., λίγη ώρα πριν την έναρξη του ματς.

Μία πιθανή αναβολή του ντέρμπι βέβαια, δεν θα καθόταν καθόλου άσχημα στους ασπρόμαυρους. Αγωνιστικά προβλήματα για τον Ηλία Παπαθεοδώρου υπάρχουν, καθώς ο Φιλ Γκος -παίκτης κλειδί στην επιθετική λειτουργία του Π.Α.Ο.Κ.- αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αγκώνα εδώ και κάποιες μέρες ενώ και ο Θοδωρής Ζάρας αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Εκτός αυτού, ο Π.Α.Ο.Κ. έπαιξε μεσοβδόμαδα με την Καρσίγιακα και την Τετάρτη 14/03, υπάρχει ο επαναληπτικός μέσα στην Τουρκία. Στο στρατόπεδο του συμπολίτη, γνωρίζουν πως αν διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι την Κυριακή, τα επίπεδα ενέργειάς τους θα επηρεαστούν και θ’ αναγκαστούν να ταξιδέψουν για το ματς με την Καρσίγιακα με αρκετή κούραση.

Προτεινόμενα Άρθρα