Τέλος εποχής Λάσκαρη από τον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Η εποχή του Νίκου Λάσκαρη φτάνει στο τέλος της και μέσα στο επόμενο 48ώρο ίσως να υπάρχουν και επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα, με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ να παραδίδει το πακέτο των μετοχών σε ομάδα Αρειανών επιχειρηματιών οι οποίοι τον προσέγγισαν πριν από μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα οι δύο πλευρές έφτασαν σε οριστική συμφωνία όσον αφορά την μεταβίβαση του 90% των μετοχών της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο 48ώρο να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις. 
Η συγκεκριμένη ομάδα Αρειανών επιχειρηματιών βλέποντας τον κίνδυνο της διάλυσης της ομάδας να είναι κάτι παραπάνω από ορατός, ενεργοποιήθηκαν και έφτασαν σε συμφωνία με τον Νίκο Λάσκαρη, ενώ πρόθεση τους είναι συνάντηση και με την πλευρά Καπάζογλου για να ενώσουν τις δυνάμεις τους. 

Χαρακτηριστικό ότι η συμφωνία έχει επικυρωθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές, τα τηλεφωνήματα που κάνει σήμερα ο Μάνος Λάσκαρης προς μάνατζερ παικτών αλλά και δημοσιογράφους, προκειμένου να τους αποχαιρετήσει και να τους ευχαριστήσει για την συνεργασία, ενώ κάτι ανάλογο έπραξε και με ανθρώπους της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα