Τα επόμενα βήματα για την Κ.Α.Ε.

από AllAboutARIS

Καθημερινά γίνονται ενέργειες προκειμένου ν’ αλλάξει και επίσημα το διοικητικό σκηνικό στην Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ και το AllAboutARIS, καταγράφει ορισμένα βήματα που έχουν δρομολογηθεί να γίνουν.

Οι μετοχές της οικογένειας Λάσκαρη έχουν μεταβιβαστεί στον νομικό, Δημήτρη Γουλιέλμο, αλλά για να ολοκληρωθεί με την σφραγίδα του νόμου η όλη διαδικασία, υπάρχουν ακόμη πολλές ενέργειες που πρέπει να γίνουν και απαιτούνται προσεγμένες κινήσεις.

Για αρχή, θα πρέπει να οριστεί Γ.Σ., στο περιθώριο της οποίας θα γίνει αλλαγή του Δ.Σ. (είναι πολύ πιθανόν, ακόμη και σήμερα, να βγει μία ανακοίνωση με την οποία θα γνωστοποιηθεί το πότε θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία της Γ.Σ.). Από εκεί και πέρα, θα ετοιμαστεί και θα επικαιροποιηθεί από ορκωτό λογιστή ένα business plan, το οποίο θα υποβληθεί μαζί με τις υπόλοιπες προϋποθέσεις του νόμου και τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα στην ΕΕΑ, η οποία θα πάρει και την τελική απόφαση.

Όλες αυτές οι κινήσεις απαιτούν χρόνο, υπομονή και λεπτό χειρισμό, για να γίνουν όλα όπως πρέπει και όπως προβλέπει ο νόμος, ώστε να υπάρξουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα και να μπορέσει η Κ.Α.Ε. να επιστρέψει σε ασφαλή μονοπάτια.

Προτεινόμενα Άρθρα