Αυτή ήταν η μεγάλη διαφορά του Τζόρνταν με τον Κόμπι

από AllAboutARIS

Μάικλ Τζόρνταν και Κόμπι Μπράιαντ έγραψαν τη δική του ιστορία στα παρκέ του ΝΒΑ και ένας άνθρωπος που τους γνώρισε πολύ καλά, ο Φιλ Τζάκσον, έκανε τη σύγκριση των δύο αστέρων!

O πολυνίκης προπονητής είχε το… προνόμιο να προπονεί δύο από τους μεγαλύτερους θρύλους που πέρασαν από το ΝΒΑ, τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Κόμπι Μπράιαντ, για τους οποίους και μίλησε για τον τρόπο που… έβλεπαν το παιχνίδι. 

Μιλώντας για τους δύο αθλητές ο 11 φορές πρωταθλητής ΝΒΑ -ως προπονητής- ανέφερε: “Για τον Μάικλ μπορώ να πω πως δεχόταν να έχει ένα προπονητή δίπλα του ενώ ο Μπράιαντ όχι. Ο Μπράιαντ είχε μία φλόγα μέσα του που δεν έσβηνε. Εάν για παράδειγμα απέσυρα τον Τζόρνταν από ένα παιχνίδι επειδή κατέστρεφε την επίθεση της ομάδας μας, προσπαθώντας να σκοράρει συνεχώς, θα καθόταν στον πάγκο και θα το καταλάβαινε. Θα ήξερε τι λάθος είχε κάνει.

Από την άλλη ο Μπράιαντ θα καθόταν στον πάγκο και θα του ζητούσε συνεχώς να ξαναμπεί μέσα. Ήθελε να τους ανταγωνίζεται όλους. Επίσης ο λόγος που δεν τα πήγαιναν καλά ο Μπράιαντ με τον Ο’Νιλ ήταν επειδή ο πρώτος πίστευε πως ο Σακ δεν ενδιαφερόταν όσο θα έπρεπε για τους αγώνες”.

Προτεινόμενα Άρθρα