"Να παίξουμε στο 200% των δυνατοτήτων μας"

από Γιώργος Γκάτος

Μίλησε για την πίεση που υπάρχει, το σημείο-κλειδί αλλά και τις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων

Για την πίεση που υπάρχει στο σημερινό παιχνίδι:

“Πίεση υπάρχει γενικότερα. Πολύ καιρό τώρα. Είναι ένα ματς που φαινομενικά θα έχουμε πίεση αλλά είναι και ένα ματς που θέλουμε να παίξουμε. Είναι πολύ ευχάριστο να παίζεις τέτοια παιχνίδια. Υπάρχει μια μικρή πίεση. Είναι φυσιολογικό γιατί και ο αντίπαλος είναι μια σοβαρή ομάδα. Εμείς αυτό που θέλουμε σήμερα, είναι να παίξουμε 200% των δυνατοτήτων μας έτσι ώστε να πάρουμε το πιο θετικό αποτέλεσμα, την νίκη.”

Για το τι θα κρίνει την έκβαση του σημερινού παιχνιδιού:

“Πρώτα απ’ όλα χρειάζεται ψυχραιμία. Αν υπάρχει ψυχραιμία μπορείς να αντιμετωπίσεις όλες τις δυσκολίες που θα σου βάλει ο αντίπαλος. Πρέπει να είσαι ήρεμος ώστε να μπορείς να ανταπεξέλθεις. Είμαστε προετοιμασμένοι να κάνουμε αυτό σήμερα. Να είμαστε ψύχραιμοι ώστε να παίξουμε δυνατά και ποιοτικά.”

Για τις προηγούμενες φορές που βρέθηκαν οι δύο ομάδες φέτος:

“Η διαφορά είναι ότι εμείς έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες και έχουμε αποδυναμωθεί. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει αλλαγές και έχει δυναμώσει. Η διαφορά είναι ότι στο πρώτο παιχνίδι, ήταν μια γνωριμία. Τότε ήμασταν πιο έτοιμοι και το δείξαμε πολύ. Το ίδιο θέλουμε και σήμερα. Στο δεύτερο παιχνίδι, αντέξαμε πολύ αλλά ήμασταν άτυχοι. Δεν αντέξαμε στο τέλος να κάνουμε πιο σωστές επιλογές. Σήμερα θέλουμε να παλέψουμε ακόμα περισσότερο ώστε να αποδείξουμε ότι πρέπει να μας σέβονται. Είμαστε μια ομάδα που περνάει δυσκολίες αλλά θα μείνουμε ενωμένοι μέχρι το τέλος.”

Προτεινόμενα Άρθρα