Προθεσμία μέχρι την Μ. Δευτέρα στην Κ.Α.Ε. για την κατάπτωση της εγγυητικής

από AllAboutARIS

Οι αιτήσεις κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ που κατέθεσαν οι Κούνουπας, Γιάνκοβιτς, Σίμτσακ, Σκορδίλης και Πρίφτης, συζητήθηκαν στην σημερινή συνεδρίαση της ΕΕΑ και δόθηκε προθεσμία στην Κ.Α.Ε. μέχρι την Μ. Δευτέρα να καταθέσει υπομνήματα.  

Η προθεσμία που δόθηκε για να καταθέσει η Κ.Α.Ε. υπομνήματα, είναι μέχρι την Μ. Δευτέρα (02/04) στις 12:00. Αυτό, πρακτικά σημαίνει ότι η πλευρά των “κιτρίνων” μπορεί να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και να διευθετήσει το θέμα, προκειμένου να μην εκπέσει η εγγυητική. 

Ο νομικός, Σπύρος Χριστοφορίδης που εκπροσώπησε την Κ.Α.Ε., ζήτησε αναβολή η οποία δεν δόθηκε. Παρά το γεγονός ότι η πλευρά των Κούνουπα, Πρίφτη και Ξανθόπουλου δεν έδωσε το “παρών” συμφωνόντας με το να δοθεί νέα αναβολή, αυτή που ήταν ανένδοτη ήταν η πλευρά του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς. Ο νομικός που εκπροσωπεί τον Έλληνα φόργουορντ στην συγκεκριμένη υπόθεση, κ. Λαμπρόπουλος, ζήτησε να συζητηθούν οι αιτήσεις, κίνηση η οποία απέτρεψε ουσιαστικά στο να δοθεί νέα αναβολή.

Προτεινόμενα Άρθρα