Ο Ντουράντ έκλεισε το… παλιό του σπίτι! (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τις αποδοκιμασίες που άκουσε για μια ακόμη φορά στην Οκλαχόμα τιμώρησε ο Ντουράντ!

Σαν στο σπίτι του -παρά τις αποδοκιμασίες- ένιωσε ο Κέβιν Ντουράντ!

Παίζοντας και για τον απόντα Κάρι, ο “KD” πήρε τους Γουόριορς πάνω του και τους οδήγησε σε νίκη που… πόνεσε τη Θάντερ (111-107).

Σταματώντας λοιπόν στους 34 πόντους, ήταν ο καθοριστικότερος παράγοντας που ακυρώθηκε η επίσης μεγάλη εμφάνιση του Γουέστμπρουκ (με 44 πόντους, 16 ριμπάουντ και 6 ασίστ).

Έτσι, οι πρωταθλητές έδειξαν να μπαίνουν πλέον σε mood πλέι-οφ, ενώ πήραν και μίνι εκδίκηση για τις δυο ήττες που μετρούσαν φέτος από την ομάδα της Οκλαχόμα.

Λίγο νωρίτερα, οι Καβαλίερς -και συγκεκριμένα ο Λεμπρόν Τζέιμς- έστειλαν ένα ακόμα μήνυμα ενόψει πλέι-οφ. Χάρη σε 27 πόντους, 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ του “βασιλιά” (ο οποίος είχε τη συμπαράσταση και του Λοβ με 18 πόντους και 15 ριμπάουντ) η ομάδα του Κλίβελαντ καθάρισε δεύτερη φορά σε λίγες μέρες τους Ράπτορς με 112-106.

Έφτασε, έτσι, στην ένατη νίκη του στα δέκα τελευταία ματς και έδειξε αγριεμένη ενόψει της post season και της μάχης για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Την ίδια ώρα οι Ρόκετς επανέρχονταν στη… γνώριμη κατάστασή τους, καθαρίζοντας εύκολα τους Γουίζαρντς. Με τον Χάρντεν να κάνει όργια και να χάνει το triple-double για μια ασίστ (38 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 9 ασίστ), η πρωτοπόρος του NBA έφτασε σε ένα άνετο 120-104.

Πηγή: sport-fm.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα