"Να παίζει για τον εαυτό του"

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξέφρασε την επιθυμία να παίξει σε όλη του την καριέρα για τους Μιλγουόκι Μπακς και ο Κέβιν Ντουράντ μιλώντας για τον «Greek Freak» έδωσε τη δική του συμβουλή.

Τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει καταφέρει να εξελίξει το παιχνίδι του. Σε τέτοιο βαθμό ώστε να θεωρείται ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπκας. Και αυτή η εξέλιξη έχει φέρει και… δέσιμο ανάμεσα στον διεθνή φόργουορντ και τα «ελάφια». Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, ώστε ο Αντετοκούνμπο να τονίζει πως θέλει να παίζει σε όλη του την καριέρα στους Μπακς.

Ο Κέβιν Ντουράντ άκουσε τα λόγια αυτά και φρόντισε να δώσει μια συμβουλή στον «Greek Freak».

«Τι θα μπορούσα να του πω. Θα του έλεγα να παίζει για τον εαυτό του», ήταν τα πρώτα λόγια του Ντουράντ, ο οποίος πρόσθεσε «επειδή είναι από αυτούς που δουλεύουν σκληρά, είναι από αυτούς που ξυπνάνε το πρωί και μένουν αφοσιωμένοι στο παιχνίδι. 

Προφανώς ακούγεται καλό στον κόσμο του Μιλγουόκι και την ιδιοκτησία, επειδή ενδιαφέρεται τόσο πολύ να τους ικανοποιήσει και να παίξει καλά για αυτούς και το κάνει. Αλλά η καριέρα του είναι δική του. Είναι το τι θέλει εκείνος και τι νιώθει σωστό για εκείνον. Και τι είδους μπάσκετ θέλει να παίξει; Δεν θα μείνει στο Μιλγουόκι εάν δεν απολαμβάνει το παιχνίδι».

Προτεινόμενα Άρθρα