Μιλάει με Φλεβαράκη και Αλεξανδρή ο Πανιώνιος

από AllAboutARIS

Οι εξελίξεις στον πάγκο του Πανιωνίου είναι καταιγιστικές, με τον «Ιστορικό» να στρέφεται πλέον στην περίπτωση του Κώστα Φλεβαράκη, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA. «Παίζει» και του Βαγγέλη Αλεξάνδρη…

Nτόμινο εξελίξεων στο… τιμόνο των «κυανέρυθρων». Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τον Στηβ Γιατζόγλου, ο Βαγγέλης Ζιάγκος δήλωσε πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ θερμά τους παίκτες και τους οπαδούς της ομάδας για την αυθεντική στήριξη και εκτίμησή τους. Όμως, μετά και την ανακοίνωση της απόλυσής μου κάποιες αξίες που υπηρετώ και που φιλοδοξώ να με ακολουθούν για πάντα, δε μου επιτρέπουν να επιστρέψω στα καθήκοντά μου. Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλους. Η σκέψη μου θα είναι κοντά στην ομάδα. Ο Πανιώνιος αξίζει να βρίσκεται στην Α1 και θα τα καταφέρει».

 
Έτσι, ο Πανιώνιος στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις προπονητών, καθώς ο χρόνος πιέζει την ομάδα της Νέας Σμύρνης, που θα δώσει… μάχη για τη σωτηρία της στις τελευταίες αγωνιστικές της Stoiximan.gr Basket League.

 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr, οι Νεοσμυρνιώτες έχουν… ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Κώστα Φλεβαράκη, που είναι ελεύθερος, μετά το πέρασμά του από την Αστάνα. Οι δύο πλευρές έχουν κάνει τις πρώτες συζητήσεις, χωρίς να υπάρχει ακόμα κάτι προχωρημένο στην υπόθεση.

Επιπλέον, στο «κάδρο» της… επόμενης ημέρας του Πανιωνίου υπάρχει και το σενάριο της επιστροφής του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Προτεινόμενα Άρθρα