Επιστροφή Κάρι, 2-0 οι Ουόριορς (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τη δεύτερη νίκη τους στα ημιτελικά της Δύσης έκαναν οι Ουόριορς μέσα στο Όκλαντ και απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Οι πρωταθλητές για τρεις περιόδους τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους αξιόμαχους Πέλικανς που πάλεψαν ως το τέλος το παιχνίδι. Οι δύο ομάδες βάδιζαν χέρι χέρι ως το τις αρχές του τέταρτου 12λεπτου με τους Ουόριορς να έχουν το προβάδισμα (88-86).

Ωστόσο, σε αυτό το σημείο “μίλησε” ο Γκριν που με δύο συνεχόμενα τρίποντα, έδωσε προβάδισμα 8 πόντων στην ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ. Οι Πέλικανς προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι και τα κατάφεραν μειώνοντας και πάλι στον πόντο (99-98) όμως ήταν η σειρά του Ιγκουοντάλα να πάρει στις πλάτες του, τους Ουόριορς για να έρθει το τελικό 121-116.

Οι Ουόριορς είχαν κορυφαίο τον Γκριν με 20 πόντους, 12 ριμπάουντ, 9 ασίστ, αλλά και τον Κάρι, ο οποίος στην επιστροφή του σημείωσε 28 πόντους με 5-10 τρίποντα. Στους 29 πόντους ο Ντουράντ που ξύπνησε στα τελευταία λεπτά πετυχαίνοντας καθοριστικούς πόντους.

Από τους Πέλικανς ξεχώρισαν οι Ντέιβις (25π., 15ριμπ.), Ρόντο (22π., 12ασ.) αλλά και οι Χόλιντεϊ (24π.), Μίροτιτς (18π.).

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα