"Ευχαριστώ τους ανθρώπους που λένε λίγα και κάνουν πολλά"

από Γιώργος Γκάτος

Ο προπονητής του ΑΡΗ, στάθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη σήμερα το πρωί, τόνισε ότι το παιχνίδι δεν μπορεί να αναλυθεί τεχνικά αλλά και ότι η ομάδα είχε ως δύναμη της την άμυνα.

“Περνώντας σήμερα από την εκκλησία, επειδή είναι της Αγίας Ειρήνης, βλέπω απ’ έξω έναν κύριο. Μου λέει “είναι καλό να μιλάμε λιγότερο και να κάνουμε περισσότερα”. Θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους. Επίσης, καλή επιτυχία στον Πανιώνιο” τόνισε αρχικά.

Για το σημερινό παιχνίδι:  “Το παιχνίδι δεν αντέχει τεχνική ανάλυση. Ήταν στο “πρέπει” και για τις δύο ομάδες. Όταν διαλέγεις έναν παίκτη, θα πρέπει να ξέρεις πόσα παιχνίδια τέτοια έχει παίξει. Δεν είναι εύκολα παιχνίδια από ψυχολογικής πλευράς, ιδιαίτερα σε ξένους παίκτες και σε ομάδες που δεν είναι καιρό μαζί. Έχει μεγάλη σημασία η ατμόσφαιρα γύρω από τους παίκτες. Μιλάγαμε λιγότερο και κάναμε περισσότερα.”

Για το τι παραπάνω είχε ο ΑΡΗΣ σήμερα: “Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε από την άμυνα, ήταν νευρικός στην επίθεση και αποδυκνείται για ακόμα μια φορά ότι δεν είναι εύκολο να παίζεις σε κάθε φάση άμυνα και επίθεση, όταν υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος.”

Προτεινόμενα Άρθρα